Verdi op de Dutch Design Week

  • 12-10-2016
  • Algemeen, Verdi: de nieuwe standaard

Onze recent geïntroduceerde plafondhoge deur/kozijncombinatie Verdi is onderdeel van de Dutch Design Week 2016, die van 22 tot 30 oktober a.s. gehouden wordt in Eindhoven. Tijdens dit event is Verdi opgenomen in de ontdekkingsroute van het Enversed VR Experience Center, dat de grootste VR expositie van Europa is, zowel 'live' als in virtual reality.

berkvens-verdi-vr-game

Enversed ontwikkelde een VR game voor Verdi, om mensen virtueel de ruimtelijke beleving te laten ervaren van een plafondhoge deur/kozijncombinatie in plaats van een deur met bovenlicht. Virtual Reality is daar bij uitstek geschikt voor. Het prikkelen van de zintuigen staat centraal. Naast de Verdi VR game maken o.a. toepassingen voor Philips, Van Berlo, NHTV en Sint-Lucas onderdeel uit van de ontdekkingsroute en er is zelfs een VR Escape Room.

 

enversed-logo-donker

berkvens-plattegrond-ddw-vr-experiencecenter

Komt u ook?
U bent van harte welkom om zelf te ervaren wat Virtual Reality is en misschien ook zakelijk voor u kan betekenen.

Praktische info Enversed VR Experience Center
Het Enversed VR Experience Center is geopend van zaterdag 22 oktober tot en met zondag 30 oktober van 11 tot 18 uur. De toegangsprijs is 3 euro p.p. Voor dit bedrag kunt u 1,5 tot 2 uur lang zelf kennismaken met Virtual en Augmented Reality.

Het VR Experience Center bevindt zich op de 7e verdieping van het Veemgebouw op Strijp-S in Eindhoven. (Adres: Torenallee 102-02.) De dichtsbijzijnde parkeergarage is in het Klokgebouw, maar Strijp-S is ook uitstekend bereikbaar via openbaar vervoer.

Graag tot ziens!

Terug naar overzicht