Verdi @ The Best of DDW 2016

  • 31-10-2016
  • Algemeen, Verdi: de nieuwe standaard

De vijftiende editie van de Dutch Design Week trok maar liefst 295.000 bezoekers. Dat zijn er 20.000 meer dan vorig jaar. Ruim 400 tentoonstellingen lokten een internationaal publiek naar Eindhoven en leverden veel positieve reacties op. Berkvens maakte met plafondhoge deur/kozijncombinatie Verdi deel uit van de ontdekkingsroute van het Enversed VR Expierence Center in het Veemgebouw op Strijp-S.

berkvens-ddw16

The Best of DDW 2016
Om de hoge kwaliteit van het evenement te vieren, vroeg de organisatie zeven scouts en het publiek ieder twee projecten, ontwerpen of presentaties te nomineren voor 'The Best of DDW 2016'. Dit leverde zestien tips in totaal op, waaronder ook twee cross-overs tussen technologie en design. Berkvens is erg trots om onderdeel uit te maken van één van hen: Enversed Realities. Met 3.000 vierkante meter Europa's grootste Virtual Reality Experience Center, sleepte een 'The Best of DDW 2016' nominatie in de wacht. 

De mogelijkheden van Virtual Reality
Afgelopen donderdagochtend woonden (interieur-)architecten, ontwikkelende bouwers, kopersbegeleiders en vastgoedontwikkelaars de lezing van Tim van der Grinten, creative director & co-founder van Enversed bij. Uit hun reacties bleek dat Virtual Reality en de mogelijkheden ze zeer aanspraken. Virtual Reality is een prima middel om architectuur op een onderscheidende, aantrekkelijke en toegankelijke manier weer te geven. Dit kan interessant zijn voor zowel het presenteren aan opdrachtgevers en toekomstige gebruikers of bewoners, maar ook voor facilitaire zaken of onderhoud. 

Berkvens met Verdi & VR op de Bouwbeurs
Op de Bouwbeurs die van 6 tot en met 10 februari a.s. plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, is Verdi zowel live als in Virtual Reality te ervaren. Volg onze website en onze Linkedin company page voor meer informatie.

 

enversed-logo-donker

 

Terug naar overzicht