Berkvens 90 jaar: Nieuwe expeditie hal en luchtbrug

  • 04-05-2022
  • Berkvens 90 jaar

Een van de grootste ontwikkelingen van 2021 is toch wel de sloop van de oude expeditie hal en de bouw van de nieuwe expeditie hal met luchtbrug.

De nieuwe hal biedt naast extra ruimte voor opslag en dergelijke handelingen ook voor bescherming bij het laden van de vrachtwagen omdat dit nu voortaan overdekt plaatsvindt.

Ook wordt voortaan het verpakken van de deuren in de nieuwe hal gedaan. De deuren worden door middel van de nieuwe luchtbrug automatisch naar de nieuwe hal verplaatst waar ze vervolgens verpakt worden.

Door de verpakkingsactiviteiten van de deuren te verplaatsen naar de nieuwe hal, ontstaat er in de lakdeurenfabriek weer extra productieruimte.

Luchtbrug
Bij de bouw van onze nieuwe expeditie hal zochten we een oplossing om onze deuren van de fabriek te vervoeren naar de expeditie hal, zonder dat deze over de openbare weg verplaatst hoeven te worden.

Wat niet via de grond kan, moet via de lucht! Een luchtbrug van onze lakdeurenfabriek naar de nieuwe expeditie hal blijkt de oplossing.

Vanaf dit jaar gaan de deuren via de luchtbrug naar de expeditie, waar ze klaargezet worden voor transport. Deze oplossing zorgt ook voor veiligere werkomstandigheden van onze collega's en dat vinden we super belangrijk.

Met dank aan de nieuwe expeditie hal heeft Berkvens ruimte om te blijven groeien.

Naamloze afbeelding

 

Terug naar overzicht