Geplaatst op 17-11-2023
Hoe ziet de werkdag van een medewerker van Berkvens eruit? Wij geven een kijkje in onze keuken via de verhalen van onze medewerkers. Deze keer een werkdag uit het leven van Lionne en Monique. Zij.
Lees meer
Geplaatst op 06-11-2023
Na een lange zomervakantie en een druk najaar, staat eind 2023 alweer voor de deur. Het is echter tijd om jullie bij te praten over de recente ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid bij.
Lees meer
Geplaatst op 10-10-2023
In overeenstemming met het Bouwbesluit is het verplicht voor nieuwbouwwoningen en andere gebouwen om een minimale milieuprestatiescore te behalen. Deze vereiste kan alleen worden nageleefd wanneer de.
Lees meer
Geplaatst op 02-10-2023
Berkvens Deursystemen introduceert plafondhoge deuren nu ook voor de handel. In de wereld van bouw en projectontwikkeling is de keuze van deuren en kozijnen van cruciaal belang voor het creëren van.
Lees meer
Geplaatst op 14-08-2023
Binnen Berkvens zijn er mogelijkheden genoeg! In de serie 'Next step' delen wij de leukste verhalen van onze collega's die een overstap hebben gemaakt binnen Berkvens naar een andere functie of.
Lees meer
Geplaatst op 20-07-2023
De vakantie staat voor de spreekwoordelijke deur. Tijd voor rust, bezinning en opladen, om vervolgens na de vakantie weer met veel energie en nieuwe inspiratie aan de slag te gaan. Deze editie van.
Lees meer