Honeycomb 1950 lancering

  • 11-11-2020

berkvens-honeycomb-banner-2

Ter ere van het 70-jarige jubileum van onze honingraat presenteert Berkvens met trots de ‘Honeycomb 1950’ deur. Het is een ode aan grondlegger Piet Berkvens. Precies 70 jaar geleden bedacht hij de honingraatvulling voor binnendeuren. Een uitvinding met betekenis, niet alleen voor ons bedrijf maar ook voor deurenmakers wereldwijd. De (Verdi) Honeycomb 1950 geeft deze bepalende innovatie van toen een hoofdrol in een deur die past in de stijl van nu.

Berkvens was in 1950 de eerste fabrikant die de zelfbedachte honingraat gebruikte als kern voor binnendeuren. Deze opbouw stond, en staat nog steeds, garant voor betaalbare, stevige en lichte deuren. Bij de Honeycomb 1950-deuren blijft de honingraat niet verborgen achter het deurblad maar speelt het de hoofdrol in het lijnenspel. Kortom: de basis als stijlelement.

Berkvens-honeycomb-1950-sfeerfoto

Honingraat-patroon op de binnendeur

De zwarte deur kreeg een patroon met een honingraat van 15 cm. Voor een rustige uitstraling loopt het patroon niet door tot aan de randen. Het resultaat is een stijlvolle binnendeur die helemaal aansluit bij de huidige interieurtrends. Hexagonen zijn immers geliefde stijlelementen in tegels voor keukens en badkamers, voor kussens, tafels en wanddecoraties.

De jubileumdeur is verkrijgbaar in de 'normale' Berdo-uitvoering (2.315 mm hoog) en als Verdi (in diverse hoogten). Daarnaast zijn er twee breedtes: 880 en 930 mm. Wij leveren de deuren inclusief (zwart) hang- en sluitwerk en bijpassende kozijnen in hout of staal. De deur is leverbaar in één kleur: zwart.

De Honeycomb 1950-deur is verkrijgbaar via koperskeuzeprojecten bij aannemers (via mijndeur.nl). Andere kanalen volgen later. Meer informatie vind u op deze pagina.

Berkvens-honeycomb-banner-1

Terug naar overzicht