Verdi schuifdeur in NBD Online nieuwsbrief

  • 25-03-2021

Heb je onze Vari-Doors Verdi schuifdeuren al gespot in de nieuwe NBD-Online nieuwsbrief? Lees hem hier, of lees het artikel onder de afbeelding.

VariDoors Verdi

Vari-Doors Verdi schuifdeuren bieden de oplossing

Schuifdeuren zijn de ideale oplossing in situaties waar een conventionele draaideur vanwege ruimtegebrek of functionele overwegingen niet mogelijk is. Met een schuifdeur hoeft u geen rekening te houden met de draaihoek van de deur. Dit werkt ruimtebesparend.

Een schuifdeursysteem kan ook de functie van een afscheiding hebben tussen de woonkamer en kantoor, tussen de slaapkamer en badkamer of tussen de slaapkamer en inloopkast. Het is een mooie en ruimtebesparende oplossing voor zowel woningbouw en kantooromgevingen als zorginstellingen en woonzorgcomplexen. Berkvens biedt deze Vari-Doors schuifdeursystemen ook in een brandwerende uitvoering. Daarnaast zijn ze uitermate stabiel, robuust en duurzaam.

Als het om stijlvolle luxe gaat ...

Kamerhoog, ruimtelijk, gemakkelijke en snelle montage. Dat zijn de kenmerken van Vari-Doors Verdi schuifdeuren. Dit in de wand schuivend systeem is in eerste instantie ontwikkeld voor toepassingen in de woningbouw, maar is daarnaast uitstekend geschikt voor woonzorgomgevingen en levensloopbestendige woningen. Het systeem heeft hetzelfde hoogwaardige afwerkingsniveau en daarmee dezelfde uitstraling als de montagekozijnen voor draaideuren van Berkvens. Door het schuifdeursysteem te combineren met kamerhoge Verdi montagekozijnen ontstaat een mooi en eigentijds geheel. Verdi is in kristalwit en zwart verkrijgbaar.

Een schuifdeursysteem is een ideale manier om moeiteloos ruimte te creëren. De verschillende systemen worden gecomplementeerd door een aantal Berkvens deuren in verschillende designs en kleuren. Dat maakt een schuifdeursysteem niet alleen bijzonder praktisch, maar ook een stijlvolle aanwinst voor ieder interieur.

Terug naar overzicht