Bekend met koperskeuze bij Berkvens?

  • 02-02-2016
  • mijndeur.nl

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken. Uw koper is op zoek naar die elementen welke van een nieuw huis een 'thuis' maken. Een eigen stijl, een eigen smaak. Een toevoeging aan het personaliseren van een huis is de keuze van binnendeuren. Immers bepalen de binnendeuren een groot deel van de sfeer in het huis.

De aannemer kan via mijndeur.nl de koper zelf laten kiezen, welke binnendeuren, kozijnen, glas en deurbeslag het beste bij het huis past. Hiervoor gebruiken ze de online keuzetool welk voor ieder project exclusief wordt aangemaakt. De koper ontvangt een persoonlijke inlogcode waarmee zij op www.mijndeur.nl inspiratie kunnen opdoen binnen de verschillende woonstijlen: landelijk, jaren ’30 en een moderne interieurstijl. Zij kiest de stijl die past en kan eindeloos spelen met de verschillende deurencombinaties binnen het interieur. De mogelijkheden zijn divers, en voor ieder budget.

Is er een selectie gemaakt welke binnendeuren, kozijnen, glas en deurbeslag het beste passen, dan kan de koper via de tool rechtstreeks bij de aannemer bestellen. Super makkelijk voor de aannemer als voor de koper!

berkvens-deursystemen-mijndeurnl-brochure

Terug naar overzicht