Berkvens en de VAR

  • 13-10-2016
  • Werken bij Berkvens

Ben jij ZZP-er en heb je ervaring met het monteren van binnnendeuren en -kozijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor bouwprojecten door heel Nederland zoeken wij monteurs die ons willen komen versterken en ons visitekaartje zijn op de bouwplaats.

Berkvens en de VAR / DBA
Sinds 1 mei 2016 is de VAR afgeschaft. In plaats van de VAR moeten opdrachtgevers en opdrachtnemers een overeenkomst van aanneming werk aangaan. Berkvens heeft hiervoor een overeenkomst opgesteld, welke inmiddels door de belastingdienst voor een periode van 5 jaar, is goedgekeurd. Op basis van deze overeenkomst kan Berkvens op jaarbasis met ZZP-ers een overeenkomst van aanneming werk aangaan.

Ben of ken je iemand die bij ons wil komen werken?
Je schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kun je richten aan Berkvens BV, t.a.v. Gerrie van Deventer, Hoofd HR, Postbus 2, 5710 AA Someren of per e-mail: gvandeventer@berkvens.nl . Voor nadere inlichtingen en vragen aangaande de precieze functie-inhoud, kun je informeren bij Marianne de Graef, Manager projectenbureau, te bereiken op telefoonnummer 06-13340601.

berkvens-zzp-ers-gezocht-montage

Terug naar overzicht