Update: De Zalmhaven

  • 27-07-2020
  • Projecten

Onlangs is Berkvens gestart met de levering en montage van een breed scala kozijnen en deuren op het project De Zalmhaven in Rotterdam.

De Zalmhaven is een project van Zalmhaven CV, een samenwerkingsverband van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en (gebieds)ontwikkelaar en investment manager Amvest wat wordt gerealiseerd door BAM Bouw en Techniek.

Het ontwerp van De Zalmhaven is van de hand van Dam & Partners Architecten en KAAN Architecten en bevat 488 huur- en koopwoningen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.

Met een hoogte van 215 meter is De Zalmhaven, de hoogste geprefabriceerde toren van de Benelux. Uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens vormen een visuele trap naar het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken het ontwerp.

Voor dit project worden de komende 18 maanden lakdeurenHPL deuren en stalen en houten kozijnen incl. hang- en sluitwerk uit het uitgebreide Berkvens assortiment gemonteerd.

berkvens-project-de-zalmhaven-rotterdam

Terug naar overzicht