Word jij onze nieuwe collega?

  • 26-02-2016
  • Werken bij Berkvens

Berkvens is op zoek naar diverse nieuwe medewerkers. Ben jij of ken jij onze nieuwe collega?

Je schriftelijke sollicitatie met CV kun je richten aan Berkvens B.V., t.a.v. Gerrie van Deventer (Hoofd HR), Postbus 2, 5710 AA Someren. Dit kan ook per e-mail naar gvandeventer@berkvens.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je haar ook bellen via telefoonnummer 0493 - 499 111.

berkvens-werken-bij-video

Over Berkvens
Berkvens is een modern en succesvol bedrijf, waarbij concepten zoals Continue Verbeteren, Duurzaamheid en Beter Bouwen geen loze kreten zijn. In al deze aspecten willen wij koploper zijn. Koploper zijn kan alleen, als wij ook onze medewerkers ruimte geven en coachen en sturen in hun ontwikkeling.

Berkvens ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. We zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. Onze producten zijn combinaties van binnendeuren en binnendeurkozijnen, die we zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering. Ook leveren wij aansluitende deurbeslag en deuraccessoires. We hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan mijndeur.nl. Deze online tool verbindt de aannemer en koper in het oriënteren en selecteren van de gewenste binnendeuren, binnendeurkozijnen en deurbeslag.

Terug naar overzicht