Assortimentswijziging Verdi

  • 01-11-2022
  • Productnieuws: Verdi

Verdi maakt ruimtebeleving compleet. Diverse gerenommeerde opdrachtgevers, ontwikkelaars en aannemers hebben al voor dit concept gekozen. Want we willen niet terug naar vroeger; waar kozijnen met bovenlichten de standaard waren. Verdi-deursets combineren functionaliteit met esthetica. Met een minimale investering, voeg je veel waarde toe aan je woning. Tijd om ons concept Verdi verder te ontwikkelen naar de wensen van onze klanten.

De plafondhoge kozijnen van Berkvens zijn echt een interieurelement. Berkvens heeft tot op heden twee modellen in het assortiment voor Verdi binnendeuren, namelijk het stalen Verdi kozijn (opdek) en het houten Verdi Wood kozijn (stomp).

Het eerste voorbeeld van verbeteren én vereenvoudigen is ons Verdi kozijn. We hebben het Verdi kozijn namelijk doorontwikkeld in dezelfde stijl als ons Berdo en Berlegno kozijn. Wat een aantal grote voordelen met zich mee brengt. Wat gaat er precies veranderen?

Verdi Staal Stomp
Verdi Staal wordt uitgebreid met een stompe variant waarmee het assortiment completer wordt aangeboden. Deze variant is vanaf heden beschikbaar. Op deze manier kunnen we een betaalbare deur-kozijncombinatie aanbieden in een stompe uitvoering met een luxe uitstraling.

Verdi Wood
Van Verdi Wood worden de stijlen aangepast en is het uitsluitend als een hardhouten kozijn leverbaar.

Aanpassing stijlen
Om de strakke en moderne lijn van Verdi extra te accentueren hebben we de stijlen aangepast. Hiermee creëer je ook de optie om verschillende producten in de zelfde wandopening toe te passen. Voor de toekomstige bewoner geeft dit meer keuze vrijheid. De aanpassing van de stijlen heeft voor de aannemer ook een aantal voordelen: Aansluiting tegelwerk of stucwerk tegen het kozijn is eenvoudiger af te werken en de wandopening komt overeen met andere kozijnmogelijkheden. Door de aanpassing is het Verdi kozijn ook een onderdeel geworden van Slim Bouwen (hier komen we op terug in een volgend blog).

Een betaalbare plafondhoge deur- kozijncombinatie met een luxe moderne uitstraling, strakke lijnen en zonder bovenlicht. Eén wandopening - één sparing, dat noemen wij slim bouwen. Alle gewenste varianten uit het complete Berkvens assortiment zijn met één wandopening op te vangen!

Wandopeningen enkeldeurs Wandopeningen dubbeldeurs

201004-030-LR-sRGB

 

Terug naar overzicht