Verdi: nu beschikbaar via de handel

  • 02-10-2023
  • Binnendeuren, Productnieuws: Verdi
200315-191-verbreed-HR-UITSNEDE-1-1

Berkvens Deursystemen introduceert plafondhoge deuren nu ook voor de handel. In de wereld van bouw en projectontwikkeling is de keuze van deuren en kozijnen van cruciaal belang voor het creëren van een stijlvol en functioneel interieur. Wij zijn verheugd om Verdi, plafondhoge deuren en kozijnen, dan nu ook binnen de handel beschikbaar te kunnen stellen.

Verdi is een vlakke plafondhoge binnendeur met een duurzame, krasbestendige TCS-laklaag. Deze veelzijdige binnendeur is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en diverse glasopties. Verdi past perfect in zowel moderne, ruimtelijke interieurs als in authentieke woningen. Deze eigentijdse binnendeur kan perfect worden gecombineerd met een Verdi kozijn en fungeert als een uniek stijlelement in het interieur. Dankzij de hoogwaardige afwerking in combinatie met een luxueuze uitstraling biedt het een ruimtelijke beleving en brengt het design binnen handbereik. Met de keuze uit verschillende profielen, panelen en/of glassoorten kan de stijl van de woning volledig worden afgestemd. Naast de Verdi vlakke uitvoering bieden wij ook Verdi Lux, Verdi Line en Verdi Light aan. Verdi Lux binnendeuren kunnen naast glas ook panelen bevatten, Verdi Line binnendeuren zijn vlakke deuren met een stijlvol lijnenspel, en Verdi Light vertegenwoordigt de industriële glasdeur binnen de plafondhoge varianten. Of er gekozen wordt voor een luxueuze uitstraling of een industriële look, de Verdi modellen fungeren als een ware blikvanger.

Plafondhoge deuren en kozijnen voor de handel
Wilt u als professional in de bouwsector uw projecten een upgrade geven? Kies dan vanaf nu voor Verdi, de plafondhoge deuren en kozijnen van Berkvens Deursystemen. Met Verdi wordt het eenvoudiger om plafondhoge binnendeuren te integreren in uw projecten. Het Verdi totaalconcept omvat niet alleen afgelakte plafondhoge binnendeuren, maar ook zorgvuldig afgestelde houten of stalen kozijnen en bijpassend garnituur.

Verdi biedt tal van voordelen die het tot een aantrekkelijke keuze maken, waaronder de afwezigheid van een bovenlicht, wat bijdraagt aan een gevoel van ruimtelijkheid. Bovendien heeft Verdi geen wand boven het kozijn, waardoor het risico op scheurvorming in de muur wordt geëlimineerd. Verdi benadrukt de ruimtelijke beleving en creëert een gevoel van openheid en esthetische meerwaarde, aangezien de deur strak doorloopt tot aan het plafond, resulterend in een stijlvolle en verfijnde uitstraling. Professionals in de bouwsector begrijpen dat het glaspaneel boven de binnendeur vaak als storend wordt ervaren. Met Verdi creëert u een ruimtelijke beleving en biedt u op een eenvoudige wijze een hoogwaardig design aan klanten. Verdi kan worden uitgevoerd als een stijldeur, waardoor (nieuwbouw)projecten kunnen worden gepersonaliseerd en hiermee onderscheidend worden.

Het Verdi totaalconcept: van productie tot montage
Een woning er beter uit laten zien, zonder dat het een kapitaal kost? Met Verdi wordt een plafondhoge binnendeur geen kostbaar maatwerk meer, maar een betaalbare totaaloplossing voor de handel. De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met een zorgvuldig afgesteld houten of stalen kozijn en bijpassend garnituur voegt waarde toe aan elk project. Een groot resultaat voor een betaalbare prijs!

Per 1 oktober zijn onze Verdi-producten verkrijgbaar bij: Brentjens, Goedkoop en Jongeneel.

Op onze pagina verkooppunten kunt u per vestiging de beschikbaarheid van Verdi bekijken.

Terug naar overzicht