Alles wat je moet weten over Verdi

  • 02-10-2017
  • Verdi: de nieuwe standaard

Een woning er beter uit laten zien, zonder dat het een fortuin kost? Laat de deuren en kozijnen dan doorlopen tot aan het plafond, zonder een glaspaneel boven de deur. Met Verdi is dit niet langer kostbaar maatwerk, maar een betaalbare totaaloplossing. De combinatie van een afgelakte plafondhoge binnendeur met een afgesteld stalen kozijn en bijpassend garnituur, geeft élke nieuwe woning meer klasse. Een groots resultaat voor een kleine prijs.

verdi-voor-na

Grote meerwaarde voor bewoners
Bewoners ervaren het glaspaneel boven de binnendeur als storend. Dit glaspaneel verdwijnt met de plafondhoge Verdi deuren en kozijnen. Het strak vormgegeven kozijn en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een luxe uitstraling. Verdi geeft een ruimtelijke beleving en biedt bewoners design binnen handbereik.

Voordelen voor aannemers
Het hele proces, van productie en levering tot en met montage, wordt door één partner volledig ontzorgd. Door de combinatie van productkwaliteit en procesbeheersing krijgt de aannemer de zekerheid van een goed en compleet resultaat. In het koperskeuzetraject kiest de consument eenvoudig naar eigen smaak uit de ruime Verdi deurencollectie. Dit leidt tot een tevreden bewoner en een positief projectresultaat.

Duurzaam en innovatief
Bij Berkvens staan innovatie en verduurzaming in producten voorop. In de modernste fabrieken in Nederland wordt gewerkt aan duurzame samenwerkingen met alle schakels in de keten. Dit maakt Berkvens dé vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele binnendeursystemen in de woning- en utiliteitsbouw. Verdi geeft iedere woning een ruimtelijke, luxe en gepersonaliseerde beleving!

Bekijk alle Verdi modellen: hier.

Bekijk alle Verdi veel gestelde vragen: hier.

berkvens-verdi-171015-153-zwolle

Terug naar overzicht