Verdi maakt ruimtebeleving compleet

  • 01-10-2021
  • Algemeen, Verdi: de nieuwe standaard

Het is zover. Vandaag 1 oktober lanceren we de VerdiXperience. Onze plafondhoge Verdi-deursets gaan op campagnetour. Vooral omdat we ervan overtuigd zijn dat de architect, de ontwikkelaar, de aannemer en uiteindelijk de consument veel baat hebben bij de kwaliteiten van onze Verdi-deursets. En waar wij zo in geloven, delen we graag.

Architect, ontwikkelaar en aannemer

Met Verdi ontdekken de architect én de consument dat een plafondhoge deur bijdraagt aan een complete ruimtebeleving. Niet alleen door de stijlvolle ontwerpen van de deuren. Ook doordat het traditionele bovenlicht helemaal niet meer gebruikt hoeft te worden. De projectontwikkelaar en aannemer ervaren de praktische aspecten, zoals kwaliteit, montagegemak, innovatieve oplossingen om de toleranties op te vangen, toepassingen tegen het krom trekken van het deurpaneel, maar ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En wat te denken van de volledige ontzorging die wij bieden en die Berkvens ook zo kenmerkt als familiebedrijf? betrokkenheid bij product én mens. Onze belangrijkste drijfveren.

Samen beleven

Ach, er valt voor iedereen genoeg te ontdekken tijdens de VerdiXperience. Houd de media in de gaten. Onze social media ook. Of neem gewoon een keer contact met ons op. Om eens te kijken of deze projectmatige plafondhoge deur wellicht iets is voor joúw project. Om te onderzoeken of ons stalen kozijn of juist ons houten kozijn je het best past. Wellicht twijfel je over de garnituurkeuze en wil je de mening horen van een van onze experts? Kan allemaal. Ook met Verdi blijven we betrokken. Vanaf het eerst telefoontje tot en met de plannen voor een volgend project. Al deze aspecten komen via diverse kanalen langs tijdens de VerdiXperience. Samen beleven is toch het allerleukst!

Meer weten over de VerdiXperience? Kijk op www.berkvens.nl/verdi.

Tw_09-Doorlopende ruimte met Verdi-1

 

Terug naar overzicht