Berkvens en Limburgia bundelen hun krachten

  • 01-11-2021
  • Algemeen

Er gaat wat veranderen als het gaat over Berkvens, Limburgia en utiliteitsbouw. We maken het eenvoudiger. Beter. Duidelijker. Zo wordt de tak utiliteitsbouw Berkvens versterkt met de specialisten van Limburgia. Een bundeling van krachten van de beste specialisten en producten op de juiste plek. Maar dat is slechts de korte weergave. Iets meer achtergrond past. Je leest het in onderstaande bericht. 

Specialist in de utiliteitsbouw

Pepijn Kokke, werkzaam als General Manager bij Limburgia sinds 1 november 2020: “Limburgia Utiliteitsdeuren is altijd een grote speler in de zorg geweest. Limburgia heeft een onderscheidend gepatenteerd product op de markt gebracht, genaamd de Vulcan kantafwerking. Dit concept was een dusdanige verbetering waardoor er een kwalitatief hoogstaand product geleverd kon worden in de zorg. De kantafwerking gemaakt van een hard kunststof materiaal draagt zorg dat de deur goed beschermd blijft tegen het stoten van bijvoorbeeld bedden en apparatuur die de zorgmedewerkers gebruiken. Onder andere hierdoor is Limburgia de utiliteitsbouw-specialist geworden."

Meer betrouwbaarheid en meer garanties

Onze slogan “Toegang tot meer” was dusdanig toepasbaar waardoor het idee ontstond om meer specialisme in de utiliteitsbouw te gaan laden. Limburgia zal dan ook onder één dak verder gaan onder de naam Berkvens.

“Door onze krachten te bundelen, groeien we. Met groei is een stuk synergie noodzakelijk. Door de focus op één bedrijf te leggen ontstaat er meer ruimte en tijd die nu wordt toegepast op de klanten. Onder andere het specialisme om advies uit te brengen richting aannemer en architect met betrekking tot functionele oplossingen die een deur biedt. Denk hierbij aan brandwerende deuren, geluidwerende deuren, stralingwerende deuren en kogelwerende deuren. Wij bieden met deze deuren een oplossing aangepast op de ruimte.”

Van samenwerking tot kennisverrijking

Limburgia zal de kennis toevoegen aan de kennis van Berkvens. De samenwerking zorgt voor kennisverrijking. De medewerkers van Limburgia en Berkvens zijn erg enthousiast over de aanstaande samenwerking. Nu kunnen we onze krachten bundelen en zorg dragen dat de klant het beste resultaat mogelijk krijgt. 

 

Ontwerp zonder titel

 

Terug naar overzicht