Eproc: Berkopal deur met ABS kantafwerking

  • 24-09-2020
  • Productnieuws: HPL deuren

Voor de kantafwerking van onze Berkopal (HPL) deuren hebben we verschillende opties in ons assortiment. We schreven eerder al over Topkant als vervanger van de traditionele hardhouten kantlatten. Een andere interessante kantafwerking in ons assortiment is Eproc.

Eproc is een ABS kantafwerking op kleur óf decor die aan de langszijden van de deuren kan worden aangebracht. De kantafwerking wordt tweezijdig aangebracht, waardoor het de meest kwetsbare kanten van de deur beschermd. De Eproc kantafwerking is tevens onderhoudsarm doordat deze door en door gekleurd is en daardoor geen schilderwerk meer behoeft. Enkele eigenschappen van deze kantafwerking zijn: hoge belastbaarheid en elasticiteit, keuzevrijheid in kleur of decor, maar ook een hoge bestendigheid tegen chemicaliën.

berkvens-eproc-detailfoto-kantafwerking

De ABS kantafwerking is, naast onze standaard deur, ook toepasbaar bij de 30+ en 60+ brandwerende deuren.

Standaard hebben wij 4 basiskleuren in ons assortiment, namelijk: wit (≈RAL 9010), lichtgrijs (≈RAL 7035), donkergrijs (≈RAL 7024) en zwart (≈RAL 9011). Verder is de ABS kantafwerking op aanvraag in verschillende RAL en NCS kleuren leverbaar.

Een Berkopal deur voorzien van Eproc, in combinatie met ons Avento kozijn, zorgt voor een industrieel verwerkbaar product. Deze combinatie is op de bouwlocatie eenvoudig zonder nabewerking te plaatsen in de vooraf gemaakte wandopening. Daarnaast heeft het product voor de toekomst geen tot weinig onderhoud nodig.

berkvens-type-1-abs-kantafwerking

Terug naar overzicht