Erkenning Goed Industrieel Ontwerp

  • 19-10-2017
  • Verdi: de nieuwe standaard

Het enthousiasme over Verdi van aannemers en klanten wordt door de deelname aan de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) óók bevestigd door Designlink.

berkvens-logo-gioVan de geluiden die we horen uit de markt blijkt dat de Verdi deur/kozijncombinatie bij de consument als positief wordt ervaren. Dit merken we mede doordat er al veel aannemers de nieuwe plafondhoge combinatie bij ons hebben besteld. Het blijkt ook uit de reacties van consumenten bij de ‘Verdi: hot or not?!’ actie in Eindhoven. 

Daarnaast stond er afgelopen week een paginagroot artikel in het Eindhovens Dagblad waarin Henk Dibbets, onze commercieel directeur, uitgebreid aan het woord was. Hierin vertelt hij onder andere dat het effect van Verdi op de verkoop positief is. Benieuwd naar het complete artikel? Klik dan hier.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp
De jaarlijkse toekenning van de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp (GIO) wordt georganiseerd door Designlink. Designlink is een platform voor hoogwaardige initiatieven die tot doel hebben de ‘designketen’ te professionaliseren.

Na het inzenden van onze Verdi deur/kozijncombinatie om deel te nemen aan de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2017, heeft Designlink ons product positief beoordeeld. Dit betekent dat de deurkozijncombinatie de komende periode tentoongesteld staat op de Dutch Design Week in Eindhoven, in het Klokgebouw.

Tijdens deze periode wordt de jury gevraagd om een aantal inzendingen voor te dragen voor een ‘Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2017’ en de ‘Special Award for Excellence’. De ‘erkende’ producten worden hierna opgenomen in de tentoonstelling in het Cube Design Museum in Kerkrade. De prijsuitreiking zal later dit jaar hier plaatsvinden.

Terug naar overzicht