GROOT nieuws: Verdi: dé nieuwe standaard!

  • 23-09-2016
  • Verdi: de nieuwe standaard

Berkvens maakt plafondhoge designdeuren betaalbaar. Plafondhoge binnendeuren zijn stijliconen voor de duurdere nieuwbouwwoningen, design-hotels en de op ‘loft’ geïnspireerde renovatieprojecten. Dit type binnendeur is maatwerk en duur. Dit verandert met de introductie van Berkvens Verdi. Voor het eerst worden plafondhoge binnendeuren en binnendeurkozijnen voor iedere nieuwbouwwoning betaalbaar.

advertentie-rechts-met-verdi-deur-bruin-lr

Doorbraak in deurenland: van bouwelement naar interieurstuk
Verdi wordt letterlijk een doorbraak. We willen het kozijn met bovenlicht overbodig maken. Voor een geringe meerprijs per woning is het een meerwaarde voor de consument en daarmee ook voor de aannemer en ontwikkelaar. Een binnendeur is geen sluitpost op de begroting. Een binnendeur, zeker tot aan het plafond, beslaat een substantieel deel van het wandoppervlak. De prijs ligt gemiddeld maar 10 procent hoger dan een standaard-binnendeur met bovenlicht. De binnendeurcollecties Berkolux, Berkoline en Berklon komen beschikbaar in de plafondhoge Verdi-uitvoering.

verdi-voor-na

Designdeuren eindelijk voor een breed publiek
Een stijlvol afgelakte plafondhoge binnendeur, een binnendeurkozijn met breder vormgegeven stijlen die aansluiten op de marktbehoefte, hang- en sluitwerk en montage. Designdeuren voor een breed publiek. Eindgebruikers associëren plafondhoge binnendeuren met moderne luxe en met een strakker, ruimtelijk aanzicht. Maatvoering maakt het verschil. Een plafondhoge binnendeur zorgt voor harmonie en geborgenheid. De aloude binnendeur met bovenlicht verstoorde het gevoel van intimiteit en veiligheid.

Kingsize procesgemak
Standaardisatie en reductie van faalkosten bepalen mede het rendement van een bouwopdracht. Berkvens Verdi is een alles-in-één-concept. Kingsize deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk vormen één pakket. Gemaakt in volledig geautomatiseerde omgeving. Te bestellen bij één leverancier, inclusief levering en montage op locatie. Berkvens belooft een snellere plaatsing met minder handelingen.

Specificaties Berkvens Verdi plafondhoge binnendeuren:
Plafondhoogte: van 2.610 tot 2.710 mm
Deurhoogte: van 2.500 tot 2.590 mm
Deurbreedte: van 680 tot 1.030 mm
Inwendige structuur: Stabitec
Plafondaansluiting: flexunit
Optische eindafwerking: kristalwit
Kozijn: staal opdek
Wanddikte: 70 / 100 mm
Architraafvorm: 120 graden
Slot: Berkvens BS 210
Deurbeslag: BS Verdi deurbeslag in langschild

Lees alles over Verdi op deze pagina.

Terug naar overzicht