Het coronavirus: hoe gaat Berkvens hiermee om?

  • 17-03-2020
  • Algemeen

Geachte relatie,

Graag informeren wij u over de maatregelen die wij getroffen hebben rondom het Corona virus, omdat uw en onze gezondheid onze hoogste prioriteit hebben. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onze leveringen, service en overige diensten naar onze klanten en relaties te continueren. Dit doen wij altijd met de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Ons Corona team volgt eventuele nieuwe maatregelen of berichtgevingen op de voet.

Wat kunt u van ons verwachten?

Voortgang bedrijfsproces
Om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten geleverd worden volgens afspraak, hebben wij intern gezorgd voor voldoende afstand tussen medewerkers en alle mogelijke hygiënemaatregelen getroffen. Onze medewerkers zijn normaal bereikbaar via telefoon en mail.

Geen langere levertijden voorzien
Wij produceren zoals we anders ook doen en voorzien geen langere levertijden of uitval van producten. 

Montage door Berkvens monteurs op de bouwplaats
Onze monteurs blijven werkzaam op de bouwlocaties onder de restrictie dat er op de betreffende bouwlocaties hygiënisch en veilig gewerkt kan worden. Dit betekent onder andere dat wij verwachten dat sanitaire voorzieningen meerdere malen per dag worden gereinigd. En wanneer er niet voldaan kan worden aan de RIVM richtlijnen er op de werkplek of in de bus gegeten wordt. Verder nemen onze monteurs beperkt deel aan fysieke meetings zoals Lean overleggen of Daily Stands etc. mits de door het RIVM opgegeven maatregelen in acht worden genomen. 

Aangepast protocol servicemonteurs
Om ervoor te zorgen dat onze servicemonteurs veilig hun werk kunnen blijven doen, werken ze volgens de richtlijnen van het RIVM en het opgestelde protocol van Bouwend Nederland. Vooraf wordt altijd contact opgenomen met de gebruiker/bewoner van de betreffende woning of het gebouw. De gebruiker/bewoner bepaalt of de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. De servicemonteur bepaalt op locatie of de situatie veilig is en zal bij goedkeuring de werkzaamheden uitvoeren. 

Bezoek van externen / fysieke meetings
Het bezoeken van onze showrooms in Someren en Woonlab in Barendrecht is weer mogelijk. Ook is het weer mogelijk voor ons om externe partijen te ontvangen in Someren. Wij vragen bij binnenkomst wel om uw handen te ontsmetten en u verder te houden aan de richtlijnen van het RIVM zoals bijvoorbeeld het houden van afstand. Onze ruimtes zijn allemaal zo ingericht dat wij u veilig kunnen ontvangen. 

Nadere informatie
Mochten de richtlijnen van het RIVM aangescherpt worden, dan kunt u de laatste stand van zaken vinden op onze website. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u desondanks nog vragen hebben, neem dan contact op met uw contactpersoon binnen onze organisatie. 

Pas goed op uzelf en elkaar!

Vriendelijke groet,


Team Berkvens

berkvens-pand

Terug naar overzicht