Introductie Slim Frame glaslatten

  • 02-06-2020
  • Productnieuws: HPL deuren

Berkvens voorziet vanaf 3 juni 2020 haar Berkopal HPL deuren van Slim Frame® glaslatten. Deze slanke glaslat vervangt de bekende, dik opliggende, glaslatten en is leverbaar in de varianten Colour en Wood. Door de veel slankere vormgeving is een strakker design mogelijk in uw projecten.

berkvens-pu-dubbele-deur-2-lr-2

De Slim Frame Colour glaslatten zijn door en door gekleurde, onderhoudsvrije polyurethaan glaslatten die fraai, esthetisch en kleurvast (UV bestendig) zijn. De schroeven in de glaslatten worden uitgevoerd in dezelfde kleur als de glaslat.

De Slim Frame Wood is de slanke roodhouten glaslat. Deze is transparant gevernist en kan in plaats van de Colour glaslatten worden toegepast.

De glaslatten worden geleverd in combinatie met gemonteerd glas in een droog beglazingssysteem dat voldoet aan de eisen die gesteld worden in het bouwbesluit. Bij de brand-, geluid- en inbraakwerende deuren wordt de glasopening ook voorzien van een glaskader om een goede montage te borgen. Het droge beglazingssysteem zorgt ervoor dat alle onderdelen demontabel zijn. De slanke Slim Frame glaslat is daarmee uitermate geschikt voor circulair bouwen en dus volledig klaar voor de toekomst.

Meer weten over onze vernieuwde glaslatten? Lees hier meer.

berkvens-slim-frame-glaslat

Terug naar overzicht