Nieuw Commercieel Directeur

  • 21-04-2016
  • Algemeen

Per 1 April is Henk Dibbets de nieuwe Commercieel Directeur van Berkvens.

Na diverse commerciële studies te hebben gevolgd, heeft Henk gedurende meer dan 20 jaar hoofdzakelijk marketing en verkoop gerichte (management)functies vervuld bij Heras en aan haar gelieerde bedrijven (CRH). Het meest recent vervulde hij directieposities bij Imtech en Stanley. De Nederlandse bouw en een internationaal speelveld zijn derhalve bekende terreinen voor hem. Hij is enthousiast om de positieve ontwikkeling van ons bedrijf, vanuit het perspectief van de klantketens, samen met de teams waaraan hij leiding zal geven, verder vorm te geven en uit te bouwen.

Wij wensen Henk uiteraard veel werkgeluk toe in zijn nieuwe rol binnen Berkvens!

berkvens-henk

Onze organisatie
Berkvens ambieert de sterkst vernieuwende totaalaanbieder te zijn van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw. We zijn oprecht gedreven door duurzame samenwerking met alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. Onze producten zijn binnendeuren en kozijncombinaties, die we zelf monteren in gebouwen, vlak vóór de oplevering. We hebben daarnaast veel unieke serviceconcepten, om alle schakels in de bouwketen te ontzorgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mijndeur.nl waarbij we de aannemer en klant ontzorgen via een online bestel-tool.

Wat Berkvens aan uw project wil bijdragen – betere procesbeheersing, reductie van faalkosten en verhoging van efficiency – streven we ook intern na. In onze drie moderne fabrieken wordt fors geïnvesteerd in verduurzaming en innovatie van onze producten. Niet alleen wat betreft levensduur en milieuvriendelijkheid maar ook binnen het productieproces speelt duurzaamheid een grote rol. De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van Duurzaam Bouwen.

Over Berkvens
Berkvens is een modern en middelgroot bedrijf, dat binnendeursystemen ontwerpt, ontwikkelt, verkoopt, produceert en monteert. Het productieproces kenmerkt zich door een hoge mate van automatisering. Het bedrijf biedt klanten een totaaloplossing. De bedrijfsvoering wordt gestuurd op basis van integraal Performance Management. Collega’s hebben hoogfrequent invloed op de werkzaamheden via deelname aan focusoverleg aan verbeterborden.

Terug naar overzicht