Nieuw project: De Zalmhaven te Rotterdam

  • 16-12-2019
  • Projecten

In 2020 zal Berkvens haar werkzaamheden gaan starten voor een prachtig nieuw project: De Zalmhaven te Rotterdam. Luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur. Thuis, met the world’s finest binnen handbereik. In opdracht van BAM Groep gaat Berkvens deurkozijncombinaties plaatsen in 485 appartementen, waarvan ca. 250 huurappartementen, en ca. 255 koopappartementen.​​​ De oplevering van dit project vindt medio 2022 plaats.​

zalmhaven-rotterdam

De Zalmhaven huist drie verschillende soorten woningen: ruimtelijke appartementen, luxe penthouses over zowel een als twee verdiepingen en royale herenhuizen met eigen ingang. ​De appartementen zijn verdeeld over drie torens. De hoogste toren is de High-Rise toren. In totaal bestaat deze toren uit 59 verdiepingen, met een hoogte van maar liefst 215 meter. Daardoor is dit de hoogste toren van de Benelux. Deze toren biedt een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam. De twee overige torens, genaamd Mid-Rise, zijn twee identieke torens met een hoogte van 150 meter.

De Zalmhaven bevindt zich in het Scheepvaartkwartier. Langs de waterkant van de Maas, geflankeerd door het groenste gebied van de binnenstad en binnen enkele minuten in het culturele hart.

Berkvens levert voor dit project het volgende:

  • Berlegno/Berklon stomp (koop appartementen), waarvan een groot deel verdiepingshoog. Grenen uitvoering.
  • Berdo RL/Berklon stomp (huur appartementen)
  • Avento
  • Berkopal (OMNIA uitvoering)


Teksten zijn afkomstig van: www.dezalmhaven.com. Neem een kijkje op de website voor een volledige sfeerimpressie. Tip: bekijk deze pagina voor het uitzicht van verschillende hoogten: www.dezalmhaven.com/uitzicht.

berkvens-project-zalmhaven

Terug naar overzicht