Ourdomain Amsterdam Diemen bereikt hoogste punt

  • 18-03-2019
  • Projecten

Donderdag 7 maart bereikte de bouw van OurDomain Amsterdam Diemen het hoogste punt. Mark Kuijpers, Managing Director Greystar, en Frank Klomp, Directeur projectontwikkeling Van Wijnen, hesen samen met Lex Scholten, wethouder gemeente Diemen, de vlaggen in top. Het complex omvat 774 appartementen voor young professionals en studenten inclusief commerciële ruimtes, gemeenschappelijke voorzieningen en een ondergrondse parkeergarage voor auto’s en fietsen.

berkvens-project-diemen-ourdomain

Oog voor de leefgemeenschap
Lex Scholten, wethouder van Diemen, die tijdens de feestelijke bijeenkomst sprak, benadrukte dat OurDomain Amsterdam Diemen bijdraagt aan de leefgemeenschap. “Het hoogste punt van OurDomain is weer een mooie mijlpaal voor Diemen als snelst groeiende gemeente van Nederland. Wat mij aanspreekt in dit project is de vernieuwende manier van bouwen waar hiervoor is gekozen. Het is een mooie combinatie van klassieke en moderne bouwmethodes. Verder ben ik ook blij met het uitbreiden van het woningaanbod in Diemen voor de groep studenten en young professionals, een groep voor wie het lastig is een passende woning te vinden. Deze uitbreiding gaat de leefgemeenschap op de Campus enorm versterken”.

Berkvens en OurDomain
Wij zijn er trots op dat wij al vroeg betrokken zijn bij dit project en naast vele woningbouw deur/kozijncombinaties, onze brand- en geluidwerende Omnia totaaloplossingen mogen leveren en monteren. Binnenkort meer nieuws over deze voortgang.

Over OurDomain
Het concept OurDomain staat voor “21st century urban living” en speelt in op modern woonbehoeften die beïnvloed worden door andere duurzaamheid, internationalisering, deeleconomie, krapte op de woningmarkt, flexibiliteit, technologie, service en comfort. Het platform biedt hoogwaardige, nieuwbouw huurappartementen met een breed scala aan diensten en voorzieningen één dak.

Het OurDomain platform in Nederland omvat momenteel OurDomain Amsterdam Diemen, OurCampus Amsterdam Diemen, OurDomain Amsterdam Zuidoost, OurDomain Rotterdam Blaak en OurDomain Utrecht Merwede. Meer informatie over OurDomain is te vinden op www.thisisourdomain.nl.

berkvens-project-ourdomain-diemen

Terug naar overzicht