Projectbezoek De Leyhoeve Tilburg

  • 07-06-2016
  • Projecten

Afgelopen zaterdag waren we met ruim 60 collega's en introducés te gast bij Woonlandschap De Leyhoeve. Dit prachtige project dat ontworpen is door Marquart Architecten en gebouwd door Roozen Van Hoppe biedt 55-plussers de luxe van een hotel en optimale zorg indien nodig. Met veel enthousiasme werden we rondgeleid door Laurens van Rij, Directeur Projecten van Roozen Van Hoppe. De Leyhoeve is een heel bijzonder en uniek project in Nederland, waarbij de persoonlijke zorg en aandacht van de bewoner centraal staat in alles. Dit in een zeer sfeervolle ambiance, geheel afgewerkt met stijlvolle materialen.

Denken in oplossingen
Zelfs al voor de complete oplevering werd met spoed een kamer afgebouwd om een echtpaar waarvan de man niet lang meer te leven had, nog samen te kunnen laten genieten van de korte tijd die ze nog hadden in een huiselijke omgeving, met zorg op maat. De Leyhoeve bleek voor hen de enige plek in Nederland die dit te bieden had op dat moment.

Vernieuwende toegangsoplossingen
Berkvens mocht de binnendeuren en kozijnen leveren en monteren, grotendeels volgens ons Omnia concept. Ook leverde en monteerde Berkvens een groot aantal schuifdeursystemen, voorzien van een innovatief tilliftsysteem en speciale woningtoegangsdeuren voor de zorgwoningen voorzien van elektromechanisch hang- en sluitwerk dat aangesloten is op een domoticasysteem. 

Wij danken iedereen voor het zeer gastvrije ontvangst, de betrokkenheid en de intensieve en zeer leerzame samenwerking.

Bekijk dit project.

Terug naar overzicht