Verdi verkooptekst

  • 09-05-2017
  • Verdi: de nieuwe standaard

Beste ontwikkelaar, ontwikkelende aannemer, opdrachtgever of bestekschrijver,

Heeft u al afscheid genomen van kozijnen met bovenlicht en bent u overgestapt op plafondhoge Verdi deuren en kozijnen voor uw nieuwbouwprojecten? Heeft u er aan gedacht om uw standaard verkoopteksten aan te passen in uw brochures, bestekken en op uw website?

Graag geven wij onderstaand een voorzet voor de tekst die u toe kunt passen in uw (online) verkoopbrochures.

Plafondhoge binnendeuren en binnendeurkozijnen
De binnendeurkozijnen zijn fabrieksmatig afgelakte plafondhoge stalen montagekozijnen zonder bovenlicht. In deze kozijnen worden bijpassende fabrieksmatig afgelakte plafondhoge opdekdeuren afgehangen.

De deuren van de badkamer en de toiletten worden voorzien van een vrij- en bezetslot; de meterkastdeur heeft een kastslot en de overige binnendeursloten zijn loopsloten.

In de hal zal een meterkast worden aangebracht. Deze zal worden ingericht volgens de voorschriften van de nutsbedrijven.

Er bestaat de mogelijkheid om voor andere deuren en/of garnituur te kiezen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de online tool mijndeur.nl, waarbij de verrekenprijs direct inzichtelijk is.

Mochten wij u nog ergens anders bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op: verdi@berkvens.nl of 0493 - 499 111.

berk6010-berkvens-adv-verdi-hr-2

Terug naar overzicht