Slim Bouwen: Eén wandopening

  • 11-11-2022
  • Binnendeuren, Functionaliteiten

Wat is Slim bouwen?
Bij Berkvens blijven we innoveren en processen optimaliseren om onze klanten, maar natuurlijk ook de andere partijen in de keten, optimaal te kunnen blijven bedienen. ‘Slim Bouwen’ is hier een goed voorbeeld van, ontwikkeld om het bouwproces verder te optimaliseren.

Wat is het gemak van Slim Bouwen?

Eén wandopening
Met Slim Bouwen wordt gekozen voor enkel één wandopening. Door bewust te kiezen voor één wandopening in een project waarin je verschillende kozijnen kunt toepassen wordt het voor iedereen gemakkelijker.

Hoe kom je tot één wandopening?
Je bepaalt welke kozijnen je wilt toepassen in een project. Op basis van de uitkomst bepaal je de universele wandopening. Dit kan toegepast worden bij alle plafondhoge combinaties (Berdo, Berlegno, Verdi), maar ook voor deurhoge combinaties. Een deurhoge combinatie is een deur gecombineerd met een kozijn waar de wand doorloopt boven het kozijn. Hier kies je voor een wandopening van 2365 mm (deurhoogte 2315 mm) waarmee zowel een Berdo kozijn in opdek als stomp alsmede een Berlegno houten kozijn in stomp geplaatst kan worden.

Voordeel voor iedereen in de keten: Klantwaarden

  • Minder aanpassingen van werktekeningen en dus minder controles voor de werkvoorbereiding, waardoor ook minder kans op fouten in de uitvoering. 
  • Dankzij Slim Bouwen is er geen verstoring van het bouwproces, of nu houten of stalen kozijnen worden toepast. Bij Berkvens Deursystemen maakt het niet uit.
  • Kopersopties kunnen probleemloos worden ingepast in het ontwerp van koperskeuze en hebben geen impact of risico op de uitvoering.

Kortom, helderheid voor iedereen en gemak voor de gehele keten.

Voor zowel de combinaties Berdo opdek, Berdo stomp, Avento stomp, Berlegno stomp alsmede voor onze Verdi lijn, te weten (Verdi Staal opdek, stomp  en Verdi Wood is er één wandopening, één sparingsmaat, één kozijnbreedte, één plattegrond mogelijk.

Dat is uniek, dat is Berkvens!

Wandopeningen enkeldeurs Wandopeningen dubbeldeurs 

14120602Deur_B

 

Terug naar overzicht