10 november studiedag BBN

  • 06-11-2016
  • Algemeen

Aanstaande donderdag organiseert Brandveilig Bouwen Nederland haar jaarlijkse Studiedag. Dit jaar is het thema 'Hoe reageert een gebouw op brand?'. 

Diverse gerenommeerde sprekers geven hun visie en delen hun ervaringen en kennis over dit thema. De dag vindt plaats in het Gebouw Koninklijke Metaalunie in Nieuwegein. U kunt zich hier aanmelden.

BBN
De vereniging Brandveilig Bouwen Nederland (BBN) is dé deskundige op het gebied van bouwkundige brandpreventie ofwel ‘passieve brandveiligheid’ genoemd. De vereniging beoogt een hogere mate van brandveiligheid van gebouwen door het toepassen van brandveilige bouwmaterialen die de (minimalistische) criteria van de regelgeving kwalitatief overstijgen. Brandveiligheid is immers een maatschappelijk belang. Risico’s voor personen, bezit, cultureel erfgoed en milieu dienen zoveel mogelijk voorkomen en beperkt te worden. Voor de product specifieke zaken zijn er binnen BBN een zestal productwerkgroepen actief op de volgende gebieden: platen/blokken/isolatie, Industriële branddeuren, brandwerende doorvoeringen en voegen, brandvertragers/impregneermiddelen, voetgangersdeuren/vliesgevels/brandwerend glas, brandwerende coatings/brandwerende bescherming van beton en staal.

Meer over BBN vindt u op www.bbn.nu.

berkvens-bbn-studiedag-2016

Terug naar overzicht