28 mei Dutch Technology Week

  • 17-05-2016
  • Algemeen

Op zaterdag 28 mei van 11 tot 17 uur is Berkvens aanwezig op locatie bij AAE in Helmond (adres: Grasbeemd 2)​ op de hotspot 'High Tech' tijdens de Dutch Technology Week. Deze hotspot richt zich met name op kinden van 8 tot 14 jaar en laat hen kennismaken met techniek, maar ook voor andere bezoekers is het programma de moeite waard. Je bent van harte welkom; de toegang is gratis!

berkvens-flyer-dtw-2016

Op de stand bij Berkvens kunnen bezoekers zien hoe binnendeuren digitaal worden ingemeten en proberen of ze de juiste vulling bij de bijpassende functionaliteit van de binnendeur kunnen vinden.

Kom en beleef de wereld van High Tech Helmond – De Peel door een kijkje te nemen in de keuken van Mechatronica, Metaal, Food, Textiel en Defensie. Innovatie, Interactie en Inspiratie komen samen op deze hotspot. De techniek heeft de toekomst! Verwonder je over robots, zelfdenkende machines, de innovativiteit binnen de voedseltechnologie en de ontwikkelingen binnen textiel en defensie.

We dagen je uit! Zo kun je racen met je zelfgebouwde wagen en ervaren hoe het is om piloot te zijn in 1 van de vluchtsimulators van Defensie. Laat je smaakpapillen werken tijdens diverse proefjes en smaaktesten. Ook kun je op High Tech Helmond – De Peel een 3D print maken van je eigen ontwerp en je eigen tas bedrukken. Kom vooral ook een kijkje nemen bij diverse technologieprojecten uitgevoerd door studenten en een heuse robotwedstrijd. Kortom: een beleving voor jong een oud!

Deelnemende organisaties Hotspot High Tech Helmond – De Peel:
AAE BV, Arte, Berkvens, BKG, Consieller Technique Geubbels, De Groene Campus, Defensie, ETF, Food Connection Point/ Food Tech Brainport, Franke Nederland, HVL Metaalbewerking BV, Huijbregts Groep, Kusters Goumans BV, MCM, Mevi  BV, MTA BV, MTN Metaalwerk BV, NTS Botech, Prodim International BV, ROC Ter AA, Sama Techniek BV, Summa College, Swanenberg Hydraulic Systems BV, Team Rembrandts, Textiel United, Verbi  Gereedschappen BV.

berkvens-dtw-logo-event-datum-2016

Terug naar overzicht