Berkvens in ISO kopgroep

  • 26-05-2016
  • Algemeen

“Berkvens wordt voorgedragen voor transitie naar de nieuwe ISO normen", met deze woorden begon auditor Dimitri Quist van Lloyd’s Register QA zijn terugkoppeling op een lange dag auditen. Hiermee zijn wij één van de eerste bedrijven binnen Nederland en daarmee ook binnen onze branche, die ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd zijn volgens de nieuwe normen, die eind 2015 geïntroduceerd zijn. Een super prestatie dus!

berkvens-keurmerk-iso-9001

Lloyd’s was vol lof over hoe Berkvens haar zaakjes geregeld heeft, zowel op vlak van kwaliteit (ISO9001) als milieu (ISO14001). Deze waardering blijkt ook uit het feit dat de transitieaudit met geen enkele tekortkoming (non-conformity in ISO-termen) afgesloten is, zelfs geen minors. Voor ons opnieuw het bewijs dat we goed gedaan hebben aan alle inspanningen van afgelopen jaren en dat deze ook door anderen op waarde ingeschat worden.

Natuurlijk zijn er altijd zaken die nog beter kunnen; met continu verbeteren ben je immers nooit klaar. We hebben dan ook nog genoeg ambities op dit vlak. Maar eerst vieren we de mijlpaal die we nu al bereikt hebben!

Misschien nog wel het mooiste compliment waren de woorden waarmee Dimitri de terugkoppeling afsloot: "Wees trots op hetgeen behaald is en deel dit met iedereen, zowel binnen als buiten jullie organisatie." Bij deze...

Is uw interesse gewekt en heeft u vragen, neem contact op met onze programma manager, Frank Houben telefonisch: 0493 499 111 of via mail: fhouben@berkvens.nl.

Terug naar overzicht