Berkvens.nl compleet vernieuwd

  • 12-01-2016
  • Algemeen

Wellicht heeft u het al gezien maar onze website compleet vernieuwd. De informatie die u van ons gewend bent, hebben wij in een nieuwe en meer toegankelijke vorm gegoten. Door de nieuwe structuur vindt u sneller wat u zoekt. Ook zijn de productfoto's duidelijker zichtbaar en denken we met u mee in totaaloplossingen. Niet alleen de binnendeur, het (schuifdeur)kozijn of de accessoires zoals deurbeslag, maar juist de combinatie maken we graag voor u. We bieden u vernieuwende, functionele en mooie toegangsoplossingen op maat.

Uiteraard is deze informatie toegankelijk op ieder apparaat dat u gebruikt. Doordat de website volledig responsive is, bekijkt u alles in de optimale vorm, voor het door u gebruikte device (desktop, tablet, mobiel).

Mocht u onverhoopt niet meteen kunnen vinden waar u naar op zoek bent, laat het ons dan even weten. Heeft u tips of opmerkingen, dan horen wij dat natuurlijk ook graag, aangezien we deze website voor u gebouwd hebben. Bel of mail met uw contactpersoon Marieke Heesakkers binnen Berkvens of stuur een mailtje naar marketing@berkvens.nl.

Hartelijk dank voor uw reactie!

berkvens-nieuwe-website-jan2016

Terug naar overzicht