Bouwbeurs 2017

  • 24-01-2017
  • Algemeen

Bij het binnengaan van hal 10 van de Bouwbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht kan het u niet ontgaan: de geur van vers gezette koffie wijst u vanzelf de weg naar de Berkvens stand. Als u de hal binnenkomt ziet u de stand meteen aan uw rechter- of linkerhand, afhankelijk van of u de ingang links of rechts van de garderobe kiest, die zich bevindt voor hal 10.

berkvens-bouwbeurs-2017

Durf te kiezen
Twee toegewijde barista's bereiden met liefde uw vers gezette espresso, latte of cappuccino en zetten daarmee meteen uw zintuigen op scherp. Vanaf dat moment is het lastig kiezen: gaat u eerst voor de fysieke ontmoeting met Verdi of kiest u voor de uitdagende virtuele kennismaking met onze nieuwe plafondhoge deur/kozijncombinatie?

Verdi levensecht
Verdi optimaal beleven staat centraal deze Bouwbeurs. Eindelijk is er een betaalbare plafondhoge deur/kozijncombinatie voor iedere nieuwe woning. Zo kunt u uw woning er beter uit laten zien, zonder dat het een fortuin kost en behoren de lelijke bovenlichten wat ons betreft voorgoed tot het verleden. U ziet de verschillen in o.a. kleur en afwerking en ervaart de ruimtelijke beleving die Verdi u en uw bewoners biedt. 

We tonen tijdens de Bouwbeurs twee verschillende combinaties: niet alleen een vlakke deur, maar ook een stijldeur zoals bijvoorbeeld de Berkoline behoort tot de mogelijkheden om toe te passen in het plafondhoge Verdi kozijn.

berkvens-standbouwbeurs2017

Maak kennis met Verdi in Virtual Reality
Heeft u al eens kennisgemaakt met Virtual Reality? Een compleet nieuwe ervaring misschien, die ongetwijfeld zorgt voor een bijzondere herinnering. Tijdens de Bouwbeurs kunt u ook virtueel de ruimtelijke beleving ervaren, die Verdi met zich meebrengt. In de VR game die speciaal voor Berkvens ontwikkeld is door dé specialist in sociale virtual reality, speelt u met een tegenspeler om de snelste tijd. Onder de beste spelers wordt een mooie prijs verloot, die ook weer een unieke ervaring met zich meebrengt.

Kortom: we kijken er naar uit u te ontmoeten! 
U vindt ons in hal 10 op stand D004.

bouwbeurs2017-plattegrond-berkvens10d004

Terug naar overzicht