DTW2016 was zeer geslaagd!

  • 31-05-2016
  • Algemeen

Afgelopen zaterdag 28 mei jl. nam Berkvens deel aan de Dutch Technology Week 2016 op de hotspot High Tech, bij AAE; een geavanceerde hightech machinefabrikant en tevens leverancier van enkele van de robots uit onze binnendeur- en kozijnenfabrieken.

berkvens-dutch-technology-week-2016

Ruim 1.200 bezoekers wisten de weg naar Helmond te vinden om zich onder te laten dompelen in alles wat met techniek te maken heeft. Diverse robots, flight simulators, technische doe-activiteiten en zelfs een ritje in een bewegend achtbaankarretje met VR-bril zorgden voor een aantrekkelijk programma. Deze locatie was speciaal gericht op de jeugd van 8 - 14 jaar, om ze kennis te laten maken met alles wat met techniek te maken heeft. 

Bij Berkvens op de stand konden bezoekers meekijken met een digitale inmeter, om te zien hoe een deur kozijnvolgend geproduceerd kan worden, nadat het kozijn op 11 punten gemeten wordt. Ook werd er enthousiast meegedaan aan de deurenquiz om de juiste deurvullingen met de juiste deurtoepassingen te combineren. Dit zorgde naast hilariteit ook voor leuke gesprekken. Het bleek een behoorlijke uitdaging om de juiste deurvulling bij de juiste functionaliteit te leggen.

Met het officiële 'Ambassadeur van Berkvens'-certificaat en een handige waterpas-sleutelhanger werd de afwisselende High Tech-route vervolgd.

We kijken terug op een zeer geslaagd evenement en danken alle bezoekers hartelijk voor hun komst en alle partners voor de prettige samenwerking.

Terug naar overzicht