Een kijkje in de keuken nemen?

  • 01-07-2016
  • Algemeen

Rondleiding voor aannemers/bouwbedrijven, kopersbegeleiders, architecten, opdrachtgevers of ontwikkelaars door Berkvens fabrieken te Someren. Dit kan eventueel gecombineerd worden met een kennissessie over brand, geluidrook, inbraak, koperskeuze, hang- & sluitwerk, Omnia of BIM.

Rondgeleid worden in onze deuren- en kozijnenfabrieken in Someren wordt erg gewaardeerd, horen wij terug van bezoekers. Dit was ook een conclusie van het klantreis-onderzoek dat wij recent gehouden hebben. Voor u als aannemer/bouwbedrijf, kopersbegeleider, architect, opdrachtgever of ontwikkelaar is het wellicht interessant om te zien met welke innovatieve technieken uw binnendeuren en binnendeurkozijnen tot stand komen. Hoe ziet het moderne en deels gerobotiseerde productieproces van uw binnendeuren en binnendeurkozijnen er uit en wie zijn de mensen die er voor zorgen dat deze op het afgesproken moment geleverd en gemonteerd worden?

berkvens-pand

U kunt een uiteraard kijkje komen nemen in Someren: wij leiden u graag rond. Eventueel kan dit gecombineerd worden met een kennissessie door onze (technisch) specialisten over brand, rook, geluid, inbraak, koperskeuze, hang- en sluitwerk, OMNIA of BIM. Wij delen onze kennis graag met u!

Heeft u interesse in een rondleiding en/of kennissessie? Graag bespreken wij de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op met Marieke Heesakkers - afdeling marketing. Tel. 0493 499 111 of  stuur een mail naar marketing@berkvens.nl.

Terug naar overzicht