De werkdag van Helma Latijnhouwers-Strijbosch

  • 25-05-2023
  • Werken bij Berkvens

Hoe ziet de werkdag van een medewerker van Berkvens eruit? Wij geven een kijkje in onze keuken via de verhalen van onze medewerkers.​ Deze keer een werkdag uit het leven van Helma.

Wie ben je?
Mijn naam is Helma Latijnhouwers – Strijbosch. Ik ben 47 jaar en woon in Sint-Oedenrode samen met
mijn man en onze twee jongens.

Wat is je functie?
HR manager

Hoe lang werk je al bij Berkvens?
Sinds oktober 2022

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? 
Geen enkele dag is hetzelfde, maar meestal start de dag met een kop koffie en het doornemen van de afspraken die die dag gepland staan, het voorbereiden van de afspraken en na afloop van de afspraak het uitzetten van de acties of het overleggen met collega’s over de vervolgstappen. Gedurende de dag zijn er diverse momenten om even samen met een HR collega te overleggen of sparren over lopende zaken en ik probeer iedere dag met het team mee te gaan lunchen in de Canteen.

Wat vind je het leukste aan je functie?
Dat ik betrokken ben bij heel verschillende trajecten, processen en werkzaamheden met steeds andere mensen. Waarbij ik samen met een heel leuk team de HR afdeling verder ga professionaliseren.

Wat vind je het leukste aan Berkvens?
De betrokkenheid van de collega’s waar ik mee spreek, de hulpvaardigheid die ik heb ervaren in de periode na mijn start. Iedereen wil je graag helpen, antwoord geven op je vragen en je de weg wijzen binnen het bedrijf. Dat voelt echt als een warm welkom.

Wanneer is een werkdag geslaagd voor jou?
Als ik mijn eigen doelen van die dag heb bereikt, dat kan zijn het vieren van (kleine) successen met het  team, een goed gesprek met een collega, een nieuw project opstarten, enz. Kortom, als ik met een goed gevoel in de auto stap naar huis en thuis het werk los kan laten en in de moederrol kan stappen.

Foto Helma

 

Terug naar overzicht