De werkdag van Maik Hermans

  • 07-04-2020
  • Werken bij Berkvens

Hoe ziet de werkdag van een medewerker van Berkvens eruit? Wij geven een kijkje in onze keuken via de verhalen van onze medewerkers.​ Deze keer een werkdag uit het leven van Maik.

Wie ben je?
Maik Hermans, samen met mijn vrouw Inge en zoon Nout woon ik in Someren.

Wat is je functie?
Ik ben Mechatronica monteur bij de technische dienst.

Hoe lang werk je al bij Berkvens?
Ik werk bij Berkvens sinds 01-12-2018. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilde graag dichter bij huis werken. En volgens Annie Koolen (schoonmoeder), zou Berkvens mij deze uitdaging wel kunnen bieden.

Hoe lang ben je werkzaam in deze functie?
Sinds mijn start in december 2018 werk ik bij de TD en het bevalt me prima.

Kan je kort vertellen wat jouw functie inhoudt?
Mijn functie is het repareren, onderhouden en verbeteren van het machinepark binnen Berkvens. Daarnaast denk en werk ik mee aan verbeterplannen om de productie te optimaliseren.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Kan je dit kort beschrijven?
Onze dag begint met een kop koffie in de werkplaats. Daarna starten wij met de geplande werkzaamheden zoals PO (Periodiek onderhoud) lijsten, geplande werkzaamheden of het draaien van storingen. Maar op ieder moment van de dag kan de planning veranderen. Door een storing of een probleem wat meer tijd nodig heeft dan gepland is.

Wat vind je het leukste aan je werk?
Dat bijna geen een werkdag hetzelfde is, onze werkzaamheden zijn zeer veelzijdig en vragen ons om af en toe zeer vindingrijk en flexibel te zijn. Ik vind het fijn als ik collega’s vooruit kan helpen. Het sociale aspect van mijn werk vind ik ook heel belangrijk.

Wanneer is een werkdag geslaagd voor jou?
Als we een klus of meerdere klussen succesvol kunnen afronden voelt dat als een persoonlijk succes. Ook vind ik het heel fijn om een praatje en of geintje te maken met mijn collega’s. Een dag niet gelachen…

berkvens-maik-hermans

Terug naar overzicht