Next step: het verhaal van Tassilo Höhmann

  • 10-07-2023
  • Werken bij Berkvens, Next step binnen Berkvens
Tassilo-1

Binnen Berkvens zijn er mogelijkheden genoeg! In de serie 'Next step' delen wij de leukste verhalen van onze collega's die een overstap hebben gemaakt binnen Berkvens naar een andere functie of afdeling. Vandaag het verhaal van Tassilo Höhmann!

Tassilo, hoe lang ben je werkzaam bij Berkvens?

Inmiddels al 7,5 jaar.

In welke functie ben je gestart?

Ik ben als operator gestart bij de walslakstraat en daar uiteindelijk senior operator geworden.

Wat is de reden dat je binnen Berkvens op zoek bent gegaan naar een andere uitdaging en niet elders?

Ik wilde meer en graag doorgroeien en was op zoek naar meer uitdaging. Ook voelde het alsof ik nog meer kan. Ik ben er op een natuurlijke manier ingegroeid en zag dat er meer bij mij kwam te liggen buiten mijn eigen functie en zo is het op mijn pad gekomen. Intern overstappen had mijn voorkeur, omdat wat ik hier heb opgebouwd niet zomaar wilde weggooien.

Wat is je huidige functie?

Ik ben sinds november 2022 Voorman in de lakdeurenfabriek.

Wat was de eerste aanzet om die stap naar je huidige functie te zetten? 

Ben er zelf ingegroeid in die functie en het is zo gelopen door een samenloop van omstandigheden, namelijk doordat een collega minder uren ging werken ontstond er ruimte. Ik was als operator werkzaam in de andere ploeg en op deze manier leer ik ook beide ploegen kennen.

Hoe ben je hier naar toe gegroeid? 

Eerder heb ik wel via Sensor een voorman cursus gevolgd omdat senior operators daar ook bij aansloten. Ik ben een aantal maanden in mijn functie werkzaam en we kijken nu nog of ik een cursus kan volgen die aansluit bij mijn persoonlijke ontwikkelingspunten.

Wat is de bijdrage van Berkvens hierin geweest? 

Ik heb goede begeleiding van mijn leidinggevende en de operations manager, zij hebben met mij meegedacht in mijn groei tot de functie van Voorman.

 

Benieuwd naar de andere verhalen van onze collega's? Klik hier!

Terug naar overzicht